Ispartaspor’un Temelleri Sağlam Atılıyor

Ispartaspor yıllar sonra, futbolda TFF Gelişim liglerine Katılıyor.

Yayınlanma:
Ispartaspor’un Temelleri Sağlam Atılıyor

Ispartaspor yıllar sonra, futbolda TFF Gelişim liglerine Katılıyor. U 19-U 17 takımları sezonu, Aydın’da 3. Lig takımı 09 Efeler Belediyespor ile başlıyor. U 15 takımı da önümüzdeki hafta Alanya’da Corendon Alanyaspor ile oynayacak.

Ispartaspor Altyapı Sorumluları Süleyman Dağlı ve Mustafa Fışkınçiçek, “Bu ligde, takımlarımızda başta Isparta’mızın gençleri olmak üzere yöremizin gençlerine önem ve öncelik verdik. Gülspor, Emrespor, Tekespor, Gençlerbirliği, Arenaspor kulüplerimize ayrı ayrı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca yetiştirdikleri genç oyuncular için tebrik ediyorum.

Bu başlangıçla beraber Ispartaspor’umuzun temelleri atılıyor. Bu da bu yönetime nasip oldu. Bizlere nasip oldu. Bundan dolayı da mutluyuz. Herkesin desteklerini bekleriz.

Katkılarından dolayı başta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e, Ispartaspor Kulüp Başkanımız Süleyman Kabalak ve yönetimin kurulumuza katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor