Ispartaspor’un Yeni Sezon Serüveni

Ispartaspor Basın Sözcüsü Gökhan Büyükleblebi, sezon öncesi yaşanan serüveni anlatarak pembe-yeşilli takımın kurumsallaşma anlamında da adımlar attığına dikkat çekti.

Yayınlanma:
Ispartaspor’un Yeni Sezon Serüveni

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor, yeni sezondan umutlu.Ispartaspor Basın Sözcüsü Gökhan Büyükleblebi, göreve geldikten sonraki süreçleri anlattı. Büyükleblebi, ayrıca destek verenleri de unutmadı.

İşte o açıklama:“22.07.2022 tarihinde Süleyman Kabalak Başkanlığında yeni yönetimimiz göreve başladı. Kent büyüklerinin desteğiyle güçlü bir yönetim kurulu oluşturuldu. Göreve geldiğimizde ligin başlamasına 38 gün gibi kısa bir süre vardı.

Başlangıç sancılı bir süreçti. Zamanın kısa oluşu, geçen yılın iskelet kadrosunda bulunan futbolcuların neredeyse tümü farklı takımlarla anlaşmış ve geçen yıldan oynayan oyuncu sayımız 2-3 idi. Önümüzdeki süreçte ani kararlar almamız gerekiyordu.İlk olarak Türk futbolunun usta isimlerinden eski futbolcumuz Yusuf Şimşek hocamız ve ekibiyle antlaşma sağladık.

Hocamızın ve transfer komitemizin çalışması sonucu 10 günlük bir süreçte transferimizi tamamladık. İlk etap kampımıza 1 Ağustos’ta başladık. 16-17 kişiyle çalışmamıza başladık. İlk etap kampında Karamanspor’la özel bir maç oynadık.

Bu karşılaşmayı kısa bir sürede hazırlanmamıza rağmen 1-0 kazandık. İlk etap kampı devam ederken futbolcu seçmeleri de yaptık. Gençlerimizi kazanma yoluna gidiyoruz. Altyapı için de kurumsallaşma anlamında çalışmalarımız olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor