Isparta’ya 13 Kadro Ayrıldı

Orman Genel Müdürlüğü, 73 ilde bin 128 orman muhafaza memuru alınacağını duyurdu. B

Yayınlanma:
Isparta’ya 13 Kadro Ayrıldı

Orman Genel Müdürlüğü, 73 ilde bin 128 orman muhafaza memuru alınacağını duyurdu. Buna göre Isparta’ya 13 kadro ayrıldı.

Başvurular 26 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında e-devlet sistemi üzerinden yapılacak. Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Orman Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'a göre istihdam edilmek üzere sözlü ve uygulamalı sınavla sözleşmeli personel pozisyonunda bin 128 orman muhafaza memuru alınacağını duyurdu.

Adaylardan Yükseköğrenim kurumlarına bağlı ön lisans programlarından; Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinin birinden mezun olmak şartı aranacak.

ISPARTA’YA 13 KADRO

73 ilde gerçekleşecek olan personel alımında Isparta’ya ise 13 kadro ayrıldığı öğrenildi. Başvurular 26 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında e-devlet sistemi üzerinden yapılacak. Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.