Isparta'ya Yeni Bir OSB Kurulacak

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, mevcut organize sanayi bölgesinde doluluk oranının yüzde yüze ulaşmasıyla birlikte yeni bir organize sanayi bölgesi kurulacağını söyledi.

Yayınlanma:
Isparta'ya Yeni Bir OSB Kurulacak

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, mevcut organize sanayi bölgesinde doluluk oranının yüzde yüze ulaşmasıyla birlikte yeni bir organize sanayi bölgesi kurulacağını söyledi. Başkanvekili Bilgiç, Yeni OSB'nin Keçiborlu'da 10 bin metrekarelik alan üzerine kurulacağını belirterek, Isparta'nın sanayi şehri olacağını belirtti.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta'ya yeni bir organize sanayi bölgesi kazandırılacağını, OSB'nin Keçiborlu'da 10 bin metrekarelik alan üzerine kurulacağını söyledi.Bilgiç, kurulacak yeni OSB için yapılan çalışmaları anlattı.

Bilgiç, “Organize sanayide Isparta merkez olarak baktığınızda doluluk yüzde 100’e geldi. Isparta'daki sanayileşmenin önünü açmak istiyorsak ve büyük parselleri de oluşturabilmek istiyorsak, organize sanayi içerisinde yeni bir yer ihtiyacımız vardı.Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanımız Mustafa Tutar, Keçiborlu Belediye Başkanımız Yusuf Parlak ve Valimiz ve ilgili diğer kurumlarımızla beraber bu yönde bir çalışma yaptık.

Ankara'da bu işin takiplerini yapıyoruz. İçerisinde çok az bir şahıs ve mera alanı var. Ama neticede 10 bin dönüm ve Isparta'nın bütün seyrini, ufkunu açacak, değiştirecek, son derece önemli bir iş.Bunun bütün şehir olarak biz takipçisi olmaya devam edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.