Isparta’yı Iskarta Ettirmeyeceğiz!

Isparta’yı Iskarta Ettirmeyeceğiz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2019 16:21
Isparta’yı Iskarta Ettirmeyeceğiz!

Karaağaç Mahallesi mitinginde konuşan Başkan Günaydın, daha önce bir devir yaşandığını hatırlatarak, “Isparta’yı ıskarta yaptılar. Vicdanları titremeden belediyenin, toplumun parasını yok ettiler, batırdılar. Isparta’yı ıskarta ettirmeyeceğiz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmalarına Karaağaç Mahallesi Sosyal Tesislerinde devam etti. Başkan Günaydın sosyal tesislere gelişinde havai fişekler, meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı. Programa MHP İl Başkanı Nail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzerin, Seçim İletişim ve Yönetim Merkezi Başkanı İzzettin Dikmen, Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Ayyıldız, Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt, Sermet Mahallesi Muhtarı Bekir Küçüktütüncü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar salona sığmazken, 32 Gençlik de Başkan Günaydın’a tam destek verdi.
Aday ve milletvekillerinin seçim çalışmalarını tenkit ve karalama üzerine kurduğunu dile getiren Günaydın, “Halkımıza dolu dolu hizmet etmeye durmadan devam edeceğiz” görüşlerinde bulunurken, siyasi rakiplerini nezakete davet etti.

Isparta Belediyesi’nin kasalarını doldurduklarını ve halka hizmeti dolu dolu sürdüreceklerini aktaran Günaydın, “Bizim partimizin ismine ve amblemine uygun çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Partimizin içinde hareket kelimesi vardır. Çalışma vardır, üç hilal de Türkiye’nin ve Isparta’nın başarısı ve simgesidir” görüşlerinde bulundu.

Isparta’yı Türkiye’de konuşulur hale getirdiklerini ve artık Avrupa’nın konuşulan kenti haline geleceğini dile getiren Günaydın, “Isparta daha önce bir devir yaşadı. Isparta’yı ne yaptılar? Isparta’yı, ıskarta yaptılar. Biz dünya şehri Isparta yapacağız” dedi.

‘Fabrikaları satacağız’ diyorlar diyen Günaydın, “Altın yumurtlayan fabrikamızı satmak istiyorlar. Satamayacaksınız. Bir eline servet, miras elde ettiğin zaman, atadan gelen bir miras olarak görmeyip, yok edilecek bir servet olarak kabul edenler daha öncede Isparta’da türedi. Bu insanlar vicdanı titremeden milletin, kamunun, belediyenin parasını batırdılar. Kimsede Isparta’yı bundan sonra ıskarta edemeyecek. Isparta’yı dünyanın en iyi konuşulan illerinden birisi haline getireceğiz” ifadelerinde bulundu.

Konuşmasında Karaağaç Mahallesi için yapılan çalışmalara da değinen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, mahallenin tüm imar sorunlarının çözüldüğünü, demiryolları ile ilgili probleminde ortadan kalktığını belirtti. Mahallede bulunan bazı eski yapıların korunarak yeni bir imar yapıldığını aktaran Günaydın, mahalledeki kat yüksekliğinin de 7’ye çıkarıldığını belirtti.

Daha önceki seçimlerde ‘Halkım ne isterse ben onu yaparım’ sözünü hatırlatan Günaydın, “Halkım ne isterse ben yine onu yaparım” diyerek, mahallenin kentsel dönüşüme hazır hale getirildiğini belirtti.
Yine kentsel dönüşüm kapsamında Emre, Gülcü, Sülübey, Sidre gibi mahallelerde de çalışmaların tamamlandığını aktaran Günaydın, “Bu mahallelerimiz yenilendiğinde bu bölgeler 200 bin nüfusa hitap edecek” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.