Isparta’yı Yönetemeyecekleri Açık!

Gökmenoğlu ADD'yi Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2019 15:57
Isparta’yı Yönetemeyecekleri Açık!

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmneoğlu, üyesi olduğu Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret ederek, dernek yöneticileriyle görüş alış verişinde bulundu. Gökmenoğlu, ziyaretinde ‘Bu ülkenin en büyük ihtiyacı Atatürk’ü anlamak ve ilkelerini yaşatmak” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti ve CHP’nin ortak adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, kendisinin de üyesi olduğu Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret etti. Gökmenoğlu, “Burası bizim evimiz. Bugün ailemizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizim ADD ile ilişkimizin seçim süreci ile ilgisinin olmadığını biliyorsunuz. Ben Baro başkanlığım döneminde de Batuhan kardeşimle ve ADD ile her zaman birlikteydim. Bizler gerçek Atatürkçüyüz. Öyle seçim Atatürkçüleriyle bizi karıştırmayacağınızı biliyorum” dedi.

Açıklamalarında AK Parti ve MHP’nin belediye başkan adayları için “Bu arkadaşlar ittifakın adayı. İkisi de aslında yerde duruyor. Biz farklıyız. Ekibimizle, anlayışımızla, projelerimizle farklıyız. Benim 4 Ocak tarihinde noter tasdikli açıkladığım projeleri şimdi kopyalayıp yapıştırıp kendi projeleri gibi sunuyorlar. Bunlar aslında ittifakın adayı ama birbirleriyle de anlaşamıyorlar. Isparta’yı yönetemeyecekleri açık” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, ADD Isparta şube başkanı Batuhan Güldiken de “Sayın Gökmenoğlu’na bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Kendisi ile uzun yılardır Baro başkanlığı döneminde de beraber çalışmalarımız, mesailerimiz oldu. Bundan sonra da umuyorum birlikte yapacağımız, başaracağımız işler var. Ben kendisine derneğimizle olan gönül bağı sebebiyle, derneğimize yaptığı katkılar sebebiyle teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.