İşsizlik Bir Çığ Gibi Büyüdü

CHP Milletvekili Mevlüt Coşkuner, ülkemizin en büyük sorunu olan işsizlik gün geçtikçe bir çığı gibi büyümeye devam etmektedir dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2011 11:08
İşsizlik Bir Çığ Gibi Büyüdü

CHP Milletvekili Mevlüt Coşkuner, ülkemizin en büyük sorunu olan işsizlik gün geçtikçe bir çığı gibi büyümeye devam etmektedir dedi.

 

İşsizlikle mücadelede AKP iktidarının sınıfta kaldığını söyleyen CHP Milletvekili Coşkuner, zamanında yapılmayan müdahaleler, erkenden alınmayan tedbirler, uzun vadeli, akılcı ve etken olmayan ekonomi politikaları, üretmeye değil tüketmeye ve bitirmeye yönelik uygulamalar sonucu bugün geldiğimiz noktada işsizlik bir çığ gibi büyümüştür diye konuştu.


Milletvekili Coşkuner konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında ise; “İşsizlikle
mücadelede etken bir çözüm ya da olumlu bir ilerleme sağlanamadığı için de bugün çok vatandaşımız borçla ve geçim sıkıntısıyla mücadele etmektedir. Bu mücadelede vatandaşımız yalnız bırakıldığı gibi özelleştirme adı altındaki peşkeşlerle yeni işsizleri de AKP yaratmıştır! Ocağında bir kap yemeği zor pişiren vatandaşlarımızı refaha kavuşturması gerekirken durumu daha da zora sokan bir iktidarın 8 yıllık başarısızlığının tüm ceremesini vatandaşımız çekmektedir.


Vatandaş yapılan haksızlıkları görmekte, cebinden elini çıkarmayan iktidarı bugün artık çok iyi tanımaktadır. Bu yüzdendir ki stad açılışında yuhalanarak karşılanan bir başbakan, sinirlenmek yerine çok çok iyi düşünmelidir. Ama ne yazık ki her zamanki gibi sayın başbakan bu vatandaş neden yuhluyor demek yerine gene aba altından sopa göstermeye, her platformda yaşananları hazmedemediğini, eleştiriye tahammülsüzlüğünü ortay koymaktadır. Alkışlamak nasıl bir beğeni gösterisi ise, stadyumdaki bağrışmalarda ters giden bir şeylerin göstergesidir.Tabii anlayana!!! Ülkede bir şeyler ters gidiyor, birileri mutsuz ki bu vatandaş bu derece tepkili diye düşünmesi gereken AKP’dir. Tabii işine gelirse” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.