İstanbul Park'ta Son Tur

Sözleşme yenilenmediği için bu yıl son kez Formula 1'e ev sahipliği yapacak Türkiye'deki heyecan, bugünkü sıralama turlarıyla resmen başlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mayıs 2011 05:25
İstanbul Park'ta Son Tur

Formula 1’in bu sezonki dördüncü yarışına Türkiye’de olacak. 2011 yılının Avrupa Kıtası’ndaki ilk kapışmasına, İstanbul Park ev sahipliği yapacak. 2005’ten beri ülkemizde yapılan F1 yarışlarının ne yazık ki sonuncusu, bu hafta sonu olacak.

 F1 patronu Bernie Ecclestone ile olan sözleşmenin son yılında taraflar arasında anlaşma sağlanamamasından dolayı, önümüzdeki yıl dünyanın en hızlı otomobilleri, burada olamayacak. İşte bu yüzden tüm yarışseverlerin, İstanbul Park’taki yerlerini alması ümit ediliyor. Bugün yapılacak antrenman turlarıyla start alacak heyecan, yarın yapılacak sırama turlarıyla devam edecek ve pazar günkü büyük yarış ile de son bulacak.

Tüm dünyanın gözü bizde...
Sıralama turları yarın 14.00’te, yarış ise pazar günü 15.00’te TRT Spor’dan canlı olarak ekranlara gelecek. Bunun dışında ayrıca GP3, GP2 ve Porsche GT3 Cup yarışları da gerçekleşecek. Yani bu hafta sonu dünyanın gözü İstanbul’da olacak. Binlerce turist ve medya mensubu, son Türkiye Grand Prix’si için İstanbul Park’taki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.