İstanbul'da Ronaldinho Zirvesi

Brezilyalı süper starın abisi ve menajeri Roberto Asis dün sabah İstanbul'a gelerek yönetici Ahmet Nur Çebi ile görüştü. İlk görüşme son derece olumlu geçti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2013 11:29
İstanbul'da Ronaldinho Zirvesi

Sponsor bulunduğu takdirde tüm dünya Beşiktaş'ın olağanüstü transferini konuşacak
Sadece Beşiktaşlı taraftarların değil tüm futbolseverlerin "Acaba olur mu?", "Beşiktaş'a gelir mi?" diye birbirine sorduğu Ronaldinho konusunda dün flaş gelişmeler yaşandı. Brezilya'nın Atletico Mineiro takımında oynayan Ronaldinho'nun menajerliğini de yapan abisi Roberto Asis, İstanbul'a geldi. Maliyet konusundaki çözüm önerilerini içeren kalın bir dosyayla gelen Asis, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüştü.

Asis, Ronaldinho'nun "İstanbul'da yaşamak istiyorum. Türkiye ligi beni heyecanlandırıyor. 2002 Dünya Kupası'ndan bu yana Türk ligini yakından tanıyorum" dediğini Çebi'ye iletti. Ahmet Nur Çebi görüşmeyle ilgili olarak, "Ronaldinho Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakıyor. Biz de onu takımda görmek istiyoruz" dedi. Hatırlanacağı gibi başkan Fikret Orman, Ronaldinho'ya en fazla 2.5 milyon euro verebileceklerini, kalan parayı sponsorların karşılaması gerektiğini söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor