İşte En Sevilen 20 Cep Telefonu!

Dünya'nın en büyük cep pazarında en çok sevilen 20 telefon modeli belli oldu. İşte o liste...

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2012 16:17
İşte En Sevilen 20 Cep Telefonu!

Dünya'nın en büyük cep pazarında en çok sevilen 20 telefon modeli belli oldu. İşte o liste...

Hangi cep telefonunu satın alacağınıza karar vermek zor bir iş. Zira bu cebi belki de 2 sene kullanacaksınız ve hatırı sayılır miktarda bir parayı da onun için harcayacaksınız. Doğru bir karar vermek için telefonların özellikleri karşılaştırmalı, yorumları dinlemeli ve okumalı ve belki de onu denemelisiniz.

Techradar'ın ABD'de satılan en iyi 20 cep telefonu listesi, hepsi ülkemize gelmiyor olsa da özellikleri karşılaştırmanızda ve yardımcı olabilir.

İşte ABD'nin en çok sevdiği cepler:

20. LG Thrill 4G: 3D özellikli cep, biraz kalın ve ağır. Ancak 1GHz işlemcisi ve 4.3 inç ekranı ile size gözlüksüz 3D keyfini yaşatabiliyor.

19. Samsung Infuse 4G: 4.5 inçlik cep, bazılarına aşırı büyük gelebilir ancak cebin profili, 8.8mm ile oldukça ince.

18. Motorola Droid Bionic: Motorola'nın isimsiz arayüzü, işlerinizi kolaylaştırıyor. Telefon çift çekirdeğe sahip.

17. HTC Wildfire S: Wildfire'ın güncellenmiş sürümü olan cep, çok hızlı olmasa da 3.2 inç ekranıyla küçük boyutlu cepleri sevenleri memnun edebilir.

16. Google Nexus S 4G: 512RAM'i ve 1GB işlemcisi ile listedeki çoğu cebin gerisinde kalsa da kavisli ekranıyla hala dikkat çekici.

15. Samsung Captivate Glide: Galaxy S2'nin klavyeli sürümü diyebileceğimiz cebin klavyesinde yazı yazmak oldukça keyifli.

14. Motorola Atrix 2: Çift çekirdekli, 4.3 inç ekranlı cep, hafif ve uzun bir pil ömrüne sahip.

13. HTC Vivid: 1.2GHz çift çekirdekli cep, 4.5 inç qHD ekrana ve 8MP kameraya sahip. Pil ömrü ise pek uzun değil.

12. Blackberry Curve 9360: Klavyesiz, dev dokunmatik ekranlar geleceğin cepleri olabilir, ancak bu cep modaya uymadığınızda size doğru yaptığınız hissini uyandırabiliyor.

11. iPhone 4: iPhone 4, sağlam ve iyi tasarımıyla ilgi çeken bir cep

10. Motorola Droid Razr: Dünyanın en ince ceplerinden biri olan Droid Razr, en ince bölümünde 7.1mm'ye kadar inceliyor. 1.2GHz çift çekirdekli cep, 1080p video kaydı yapabiliyor.

9: Blackberry Bold 9900: TechRadar'a göre bu telefonla birkaç e-posta gönderdikten sonra "dokunmatik ekranların öne geçtiği güne lanet edeceksiniz".

8. LG Nitro HD: LTE destekli cep, 4.5 inç ekranında 1280x720 çözünürlük sunuyor. Nitro HD, çok pil tüketen LTE karşısında 1830mAh'lik piliyle savaşmaya çalışıyor.

7. HTC Sensation 4G: Sense 3.0 ile güçlendirilen Sensation 4G, çift çekirdekli muhteşem bir cep. Ancak kameranın yavaşlığı ve pil ömrünün kısalığı gibi sorunları da var.

6. Sony Ericsson Xperia Ray: Diğer küçük ceplerin aksine, 3.3 inç'lik Xperia Ray hiç de alt seviye bir cep değil. 8MP kamerasıyla HD kayıt yapabilen cep, etkileyici bir pil ömrüne de sahip.

5. Motorola Droid Razr Maxx: 3.300 mAh'lik pile sahip olan cep, pil sömürücü LTE ağında bile saatlerce sörf yapabilmenize izin veriyor.

4. Sony Ericcson Xperia Arc S: Reality Display ile son derece keskin görüntüler sunan cep, Exmero R teknolojisine sahip 8.1MP kamera, 3D panaroma modu, Facebook entegrasyonu ile geliyor. 1.4GHz işlemcisi çift çekirdekli olmasa da cep, oldukça hızlı.

3. Samsung Galaxy Nexus: LTE, cebin pilini adeta öldürse de 720x1280 çözünürlüğündeki 4.65 inç ekran, çok keskin görüntüler sunabiliyor.

2. Apple iPhone 4S: iPhone 4S hepimizi şaşırtacak bir tasarımla karşımıza çıkmamış olsa da dünyadaki en iyi ceplerden bir tanesi.

1. Samsung Galaxy S II: 1.2GHz çift çekirdekli cep, dev bir Super AMOLED Plus ekrana sahip. 1080p video kaydedebilen Galaxy S II'nin LTE desteği yok. Pilinin hemen bitmemesinin nedeni de bu olsa gerek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Teknoloji