İşte Isparta'nın Gururları

İşte Isparta'nın Gururları

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2017 13:59
İşte Isparta'nın Gururları

Batı Akdeniz’in ihracat şampiyonları Şahlanlar, Orma, OSC,  BYS, Kimo, Emtaş, Robertet, Richmass, Metamar,  Remateks, BYS Alpaca ve Ana Meyve firmaları Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından ödüllendirildi.  Bölgenin gururu olan Ispartalı firmaları ödül töreninde Vali Günaydın, ITSO Başkanı Başdeğirmen ve Meclis Başkanı Şahlan yalnız bırakmadı. 

 Antalya, Isparta ve Burdur  2016 yılında  yaklaşık 1,4 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirmesinde pay sahibi olarak ilk sıralarda yerini alan firmalara Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından İhracatın Yıldızları ödülleri verildi. Isparta’dan 12 şirket bu gurura ortak oldu. Ispartalı ihracat Şampiyonlarına ödülleri, Dışişleri Bakanı Mevlüt  Çavuşoğlu, Tim Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Isparta Valisi Şehmus Günaydın tarafından verildi.
Dışİşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Milletvekilleri, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı protokol ve çok sayıda davetli katıldığı ödül töreninde Ispartalı ihracatçı firmaları Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan yalnız bırakmadı. ITSO Meclis Başkanı Şahlan ayrıca Şahlanlar Gıda ve Su Ürünleri Şirketi adına bir ödül alarak alanında liderliğini bir kez daha gösterdi.

İŞTE ISPARTA’NIN GURURU İHRACAT ŞAMPİYONU FİRMALAR

 Su ürünleri ve Hayvancılık Mamulleri Sektöründe Şahlanlar Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ,

Ağaç ve Orman Ürünleri Sektöründe, Orma Orman Mahsülleri İntegre Sanayi ve Ticaret AŞ,

Hazır Giyim ve Konfeksiyon Sektöründe  BYS Tesktil Sanayi Ticaret Ltd ve Kimo Tesktil Konfeksiyon Sana i ve Tic. AŞ

 İklimlendirme Sanayiinde, Emtaş, Enerji Isı Sistemleri Demir İnş. Ltd Şti

Kimyevi Maddeler ve Mamulleri sektöründe,  Robertet Gülyağı ve Itriyat Sanayi Ltd Şti

Maden ve Metaller Sektöründe, Richmass Madencilik San. Tic. Şti ile Metamar Mermer Granit Madencilik San. Tic Aş

Makine ve Aksamları Sektöründe OSC Tesktil Tarım Gıda Soğutma Ltd. Şti

Tekstil ve Hammaddeleri Sektöründe Remateks Tekstil Tic. AŞ ile BYS Alpaca Carpet Oto. Halı İnş, Ltd Şti

Yaş Meyve ve Sebze Sektöründe, Ana Meyve ve Tarım Ltd. Şti 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.