İşte Yüce’nin Meclis Karnesi

Atatürk'ü Fetö'ye benzeten Said Yüce'nin meclis karnesi de dikkat çekici. Yüce, 11 kez Genel Kurulda, 12 kez de komisyonlarda söz alarak konuşmuş.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2022 11:49
İşte Yüce’nin Meclis Karnesi

Atatürk'ü Fetö'ye benzeten Said Yüce'nin meclis karnesi de dikkat çekici. Yüce, 11 kez Genel Kurulda, 12 kez de komisyonlarda söz alarak konuşmuş.

AK Parti 26’ncı dönem Milletvekili Said Yüce’nin meclis karnesi de dikkat çekici, 17.11.2015 tarihinde TBMM kürsüsünde “"Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve lâik Cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasaya sadakattan ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine andiçerim” diyerek yemin eden Yüce, o tarihten sonra 11 kez Genel Kurulda, 12 kez de komisyonlarda söz alarak konuşmuş.

Yüce’nin imzasının bulunduğu 3 kanun teklifi var. İmzasının bulunduğu meclis araştırma önerge sayısı ise 2.

İŞTE O KARNEİ

lk İmza Sahibi Olduğu Kanun Teklifleri: 0

İmzasının Bulunduğu Kanun Teklifleri: 3

İmzasının Bulunduğu Yazılı Soru Önergeleri: 0

İmzasının Bulunduğu Sözlü Soru Önergeleri: 0

İlk İmzasının Bulunduğu Meclis Genel Görüşme Önergeleri: 0

İmzasının Bulunduğu Meclis Soruşturması Önergeleri: 0

İmzasının Bulunduğu Meclis Soruşturması Önergeleri: 0

İlk İmzasının Bulunduğu Meclis Araştırması Önergeleri: 0

İmzasının Bulunduğu Meclis Araştırması Önergeleri: 2

İlk İmzasının Bulunduğu Gensoru Önergeleri: 0

İmzasının Bulunduğu Gensoru Önergeleri: 0

Komisyon Konuşmaları: 12

Genel Kurul Konuşmaları: 11

Öte yandan Milletvekilliği sürecinde Isparta’da zaman zaman Barla ziyaretleri dışında pek fazla varlık göstermeyen Said Yüce’nin kentin sorunlarına ilişkin bir gayreti de görülmedi.

Yüce’nin 2017 yılı Nisan ayında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli ile bir araya gelmesi ve akabinde Isparta Şehir Müzesi’nin yeniden açılacağı ‘müjdesini’ vermesi dışında kentin somut sorunlarına ilişkin bir açıklaması olmadı.

Şehir Müzesi ise hala açılmadı. Yüce’nin kentte katkısı olan tek icratı Kuleönü kasabasına yapılan halı saha olarak biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.