ISUBÜ Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Mezuniyet törenindeki konuşmasında buradan mezun olan öğrencileri tebrik eden Vali Baruş her birimiz mesleklerimizde uzmanlaşarak ülkemizin gelişimi için çalışacağız dedi.

Yayınlanma:
ISUBÜ Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) 5 bin 200 öğrencisini düzenlenen törenle mezun etti.

ISUBÜ 2023- 2024 mezuniyet töreni Atatürk Stadyumu’nda düzenlendi.Törene Vali Aydın Baruş, Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, SDÜ Rektörü, Prof.Dr. Mehmet Saltan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamu kurumu müdürleri, meslek odaları temsilcileri, dekanlar, akademisyenler, öğrenci velileri ve yüzlerce genç mezun katıldı.

Tören üniversitenin; toplam 140 bölümünde öğrenim görerek mezun olan öğrencilerin ve akademisyenlerin tören geçişiyle protokolü selamlamasıyla başladı. Yürüyüşte tribünde bulunan aileler de çocuklarına alkışlarla destek verdi.

Konuşmaların ardından Vali Baruş ve diğer protokol üyeleri bölümlerini birincilikte tamamlayarak mezun olan öğrencilere hazırlanan hediyeleri takdim ederek başarılarından dolayı kendilerini tebrik etti.
Tören ant içme ve kep atma coşkusuyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.