ISUBÜ’de İşçiler Mutlu

ISUBÜ’de İşçiler Mutlu

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2021 13:10
ISUBÜ’de İşçiler Mutlu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Öz Büro İş Sendikası arasında 26 aylık Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. İmzalanan Toplu İş Sözleşmesinde ISUBÜ'de çalışan sürekli işçi kadrosundaki işçilerin günlük ücretlerine zam yapılarak sosyal haklarında da iyileşmeye gidildi.

18 Ocak 2020 Pazartesi günü Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesi imza törenine Öz Büro İş işyeri adına Yetkili Temsilci Resul Kara, temsilciler Halil İbrahim Doğan, Osman Aydoğan ve Vedat Toru katılırken Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi adına Genel Sekreteri Sefer Kutlu, Genel Sekreter Yardımcıları Kemal Korkmaz ve N. Fıratcan Çınar ile Hukuk Müşaviri Nilgün Dolmacı hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan Genel Sekreter Sefer Kutlu, “Karşılıklı iyi niyetli diyaloglar çerçevesinde işçilerimizle masaya oturduk ve anlaşmamızı yaptık. Üniversitemiz ve işçilerimiz adına hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

İmzalar atıldıktan sonra teşekkür konuşması yapan Öz Büro İş Yetkili Temsilcisi Resul Kara, “Üniversitemiz ile yaptığımız anlaşmamız işçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Kurumumuzdan ve yöneticilerimizden Allah razı olsun. Üniversitemizin değerli yöneticileri, sendika üyelerimizin hayır dualarını aldılar. Yapılan anlaşmaya göre emeklerimizin karşılığı verildi ve bundan sonra da verilmeye devam edecek.  Emeği geçenlerden Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum” dedi.

Toplu İş Sözleşmesi İmza Töreni, karşılıklı imzalar atıldıktan sonra hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum