ISUBÜ’de Tarım 4.0 Toplantısı Yapıldı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde Vodafone ve BAKA işbirliğinde Tarım 4.0 toplantısı yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2020 21:38
ISUBÜ’de Tarım 4.0 Toplantısı Yapıldı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde Vodafone ve BAKA işbirliğinde Tarım 4.0 toplantısı yapıldı. Toplantıya ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler başkanlık ederken, Baka Genel Sekreteri Volkan Güler ve Vodofone Mobil Çözümler Satış Yöneticisi Kadir Bozca, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cenk Bayrakçı, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mevlüt Gül, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Selbaş, çok sayıda öğretim üyesi ve yetkililer katıldı.

Vodofone Mobil Çözümler Satış Yöneticisi Kadir Bozca, toplantıda yaptığı sunumla Vodafone’nun Tarım 4.0 konusunda yapmış olduğu çalışmalar ve değişen tarım anlayışı hakkında bilgiler verdi. Toplantıda ikili işbirliği gündeme gelirken Vodafone’nun üniversite öğretim üyeleri ile proje işbirliği ve araştırma merkezileri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.