ISUBÜ’den Bir İlk

ISUBÜ’den Bir İlk

Yayınlanma:
ISUBÜ’den Bir İlk

ISUBÜ yönetimi Batı Akdeniz Bölgesi’ne bir ilki yaşattı. Üniversite, bölgede kurulan ilk Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu’nu bünyesine kazandırdı.

Okulların yeniden yüz yüze eğitime geçmesinin ardından ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve OSB MYO öğrencileri bir araya geldi.

Türkiye’de 18 tane Kurulan Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksek Okulları’ndan bir tanesi de Isparta’da açıldı.

Açılan okulda öğrencilerin iş hayatına hazırlanması amaçlanıyor.

Bu kapsamda ISUBÜ Yönetimi meslek yüksekokulu öğrencilerin ziyaret etti.

Ziyarette konuşan ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Isparta OSB Meslek Yüksek okulunun ilk öğrencilerini kabul ettiğini belirterek, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bizler en iyi eğitimi almanız için emrinizdeyiz” dedi.

Müdür Öğretim Semih Doğrukol, OSB Meslek Yüksek Okulu’nun Isparta’da olmasından dolayı gurur duyduklarını belirterek, “YÖK tarafından desteklenen okuldan bir tanesiyiz. Bu desteğe layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ise ısparta’da böyle bir okulda eğitim almaktan memnun olduklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.