ISUBÜLÜ Öğrenciye Michelin Genç Şef Ödülü

ISUBÜLÜ Öğrenci Michelin Genç Şef Ödülüne Layık Görüldü

Yayınlanma:
ISUBÜLÜ Öğrenciye Michelin Genç Şef Ödülü

Dünyanın en prestijli restoran değerlendirme sistemlerinden biri olan Michelin Rehberi 2024 İstanbul-İzmir-Bodrum seçkisi, Zorlu Performans Sanatları Merkezinde düzenlenen törenle açıklandı.

Törende konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul'un ardından, kendine özgü mutfağı ve özgün işletmeleriyle öne çıkan, önemli turizm destinasyonlarından İzmir ve Bodrum'un da artık Michelin Rehberi'nde yer alacak olmasının önemini vurguladı.

Türkiye’den 58 restaurant 2024 Michelin Katoloğunda yerini alırken Isparta MYO Aşçılık programı mezunu öğrenci Chef Ulaş Durmaz Michelin Genç Şef ödülüne layık görüldü. ISUBÜ’den yapılan açıklamada; ‘’Red Baloon mutfak chefliğini yürüten Ulaş Durmaz ünlü gurmeler tarafından uzun süreden beri izlenen ve gelecek vaat eden performans sergilemektedir. Öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz’’ ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.