ITKM Bu Dönem Bitecek

ITKM Bu Dönem Bitecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Eylül 2019 09:52
ITKM Bu Dönem Bitecek

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı ile ilgili TMSF ile yürütülen görüşmelerin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Isparta Belediye Meclisi eylül ayı ilk toplantısını dün yaptı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşmeleri devam eden Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi konusu da görüşüldü. TMSF ile yapılacak protokol metninin oluşturulmasına ilişkin gündem maddesi ekim dönemine ertelendi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, TMSF ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Bu konuda hiçbir sıkıntı olmadığının altını çizen Başdeğirmen, “Hukuki sürecimiz devam ediyor. Tespitlerimizi yaptık, görüşlerimizi alıyoruz. TMSF yönetiminden gelecek sözleşme örneğini burada hep birlikte görecek ve karar vereceğiz. Görüşmelerimiz sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Ancak devam eden davalar var. Bunların gündemden düşmesi gerekiyor. 4-5 dosya karşılıklı mutabakat ile kapatılacak. Sorun yok. TMSF yönetimi ile samimi bir şekilde oturup konuşuyoruz” dedi.

İYİ Partili Meclis Üyesi Ramazan Kabalak söz isteyerek ‘önümüzde kış var. Çatılar akıyor. Binaya zarar gelecek’ dedi. Başkan Başdeğirmen de 22 yıldır kış geliyor-gidiyor. Kışında inşaat yapılabilir. Burası bitecek, buna inanın” diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum