ITSO Başkanı Tutar’dan Bayramlaşmaya Davet

ITSO Başkanı Tutar’dan Bayramlaşmaya Davet

Yayınlanma:
ITSO Başkanı Tutar’dan Bayramlaşmaya Davet

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, tüm üyelerinin ve Isparta halkının bayramını kutladı. Bayramlaşma töreninin bu yıl Şehir Buluşması adı altında Isparta Valiliği koordinesinde 4 Haziran Salı günü saat 12.00’de (Bayramın Birinci günü) IYAŞ Kongre Merkezi’nde yapılacağını belirten ITSO Başkanı Tutar, tüm üyelerini davet etti.

Bayramların sevgi, dostluk ve paylaşmakla anlam kazandığına dikkat çeken ITSO Başkanı Tutar’ın mesajı şöyle:

“11 ayın Sultanı Ramazan’ın ardından gelen bu güzel bayram, sevinç, dayanışma, birlik ve beraberlik zamanıdır. Birbirimize el uzatarak, güzellikleri, kardeşliği paylaşabilmeliyiz. İstemeden kırdığımız gönülleri yeniden kazanmayı, büyüklerimize ziyareti, küçüklere, öksüz, yetim ve gariplere sarılmayı kesinlikle ihmal etmeyelim. Bunlar bizim yüzyıllardır yaşattığımız en güzel değerlerimiz. İnsana yakışan; hoşa giden, umut veren sözler söylemek, güzel ve hayırlı işler yapmak, onurlu, herkese faydalı bir yaşam sürebilmektir.

Çünkü Hayatın gerçek anlamı, Allah’ın yarattıklarını sevebilmekte ve anlayabilmektedir. Bütün insanların kalplerine sevgiyi, kardeşliği ve güzellikleri doldurduğu bayram sevinçlerinin kalıcı olması dileğiyle, tüm üyelerimizin ve İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, tüm üyelerimizi 1. Günü IYAŞ Kongre Merkezimizde yapacağımız Bayramlaşma törenimize davet ediyorum.“

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.