ITSO Bile Üzülmüş!

Isparta Valisi Ali Haydar Öner'in Kırklareli'ne atanması Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nı da üzdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2010 21:52
ITSO Bile Üzülmüş!

ITSO Başkan Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Vali Ali Haydar Öner'in Valiler Kararnamesi ile Kırklareli Valiliğine atanması kararına üzüldüklerini belirtti.

Kaçıkoç, “Vali Öner'in görev süresi boyunca Isparta için çabalarını biliyoruz. Sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde Isparta'nın bir adım daha ileriye gitmesi için birçok çalışmalar yaptı” dedi.

Vali Öner'in tarım, turizm ve sanayi alanında Isparta'nın kalkınması ve gelişmesi yönünde büyük katkılar sağladığını kaydeden Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, “Ortak projelerimizde ve çalışmalarımızda desteğini hiçbir zaman gözardı edemeyiz. Ataması bizim için kötü bir sürpriz olmuştur. İlimiz açısından büyük bir şans olarak değerlendirdiğimiz Vali Ali Haydar Öner'e kente yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürü bir borç biliriz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.