ITSO Güle Değer Katan Üyelerini Onurlandırdı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetimi, Uluslararası Gül Festivalinde anlamlı bir törene imza attı; gül sektöründe en fazla ihracat yapan ilk 10 firmayı plaketle onurlandırdı.

Yayınlanma:
ITSO Güle Değer Katan Üyelerini Onurlandırdı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetimi, Uluslararası Gül Festivalinde anlamlı bir törene imza attı; gül sektöründe en fazla ihracat yapan ilk 10 firmayı plaketle onurlandırdı. ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik hem ekonomiye hem de gülün tanıtımına katkıda bulunan firmalara teşekkür etti.

2-4 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Isparta Uluslararası Gül Festivali 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Atatürk Anıtına Festival Çelenginin sunumuyla başladı, belediye önünden valilik önüne kadar kortejle devam etti. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri de festival açılış törenine katıldı.

Festivalin akşam ayağında ise ITSO Yönetimi tarafından gül sektöründe faaliyet gösteren, istihdam sağlayan ve en fazla ihracat yapan firmalara plaket takdim edildi. Konser öncesinde gerçekleştirilen törene Isparta Valisi Aydın Baruş, ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, ITSO Başkan Yardımcıları Şakir Uygun, Hüseyin Dede ve Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader katılırken konser alanını dolduran binlerce vatandaş da eşlik etti.

Gülün hem ekonomik hem de turizm bakımından Isparta’ya çok büyük katkılar sağladığını ifade eden Isparta Valisi Aydın Baruş, Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlarımızı Isparta’nın güzelliklerini görmeye, gül bahçelerini gezmeye ve gül kokusunu almaya davet etti.

Vali Baruş; “Gül yağı üretiminde önemli paya sahip olan ve ihracata büyük katkı sağlayan iş insanlarına ve üretim yapan çiftçilerimize ödüllerini takdim edeceğiz. Ödülleri için kendilerini tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarının da Isparta’ya çok daha büyük katkılar sağlayarak devam edeceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

itso-gule-deger-katan-uyelerini-onurlandirdi-4-001.jpg

itso-gule-deger-katan-uyelerini-onurlandirdi-9.jpg

itso-gule-deger-katan-uyelerini-onurlandirdi-8.jpg

itso-gule-deger-katan-uyelerini-onurlandirdi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.