ITSO Seçimlerinde 3370 Üye Oy Kullanacak

ITSO Seçimlerinde 3370 Üye Oy Kullanacak

Yayınlanma:
ITSO Seçimlerinde 3370 Üye Oy Kullanacak

1 Ekim 2022 tarihinde iki adayın yarışacağı seçimlerde 16 meslek dalında 45 Meclis üyesinin seçimi yapılmış olacak. Halen 6.778 üyesi bulunan Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının 4.475 faal üyesi olmasına rağmen bu üyelerden 3.370 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu öğrenildi.

Bir önceki ITSO seçimlerinde 17 Meslek komitesinde 46 Meclis üyesi seçilirken bu seçimde iki meslek komitesinin birleşmesi ile komite sayısı 16'ya, üye sayısı da 45 düşmüş oldu. 13 meslek komitesinde 3'er meclis üyesi, 3 meslek komitesinde ise 2'şer meclis üyesi seçimi yapılacak.

2 ADAY YARIŞACAK

Uzun Yıllar Ticaret ve Sanayi Odasında yönetimlerde yer alan İnşaat sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Metin Çelik, iş dünyasının patronluğuna adaylığını ilk açıklayan isim olmuştu.

Enerji sektöründe çalışan ve yaklaşık 3.5 yıldır Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının Başkanlığını yapan iş insanı Mustafa Tutar'ın adaylığını açıklaması ile aday sayısı ikiye çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.