ITSO Seçimlerinde Kaybeden Kim?

Dün yapılan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Metin Çelik ve listesi 16 Meslek komitesinden 15 tanesinden önde çıkarken bir komiteyi ise 1 oyla kaybetti.

Yayınlanma:
ITSO Seçimlerinde Kaybeden Kim?

Dün yapılan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Metin Çelik ve listesi 16 Meslek komitesinden 15 tanesinden önde çıkarken bir komiteyi ise 2 oyla kaybetti.

Seçim takvimin kısa zamana yayıldığı eleştirileriyle başlayan süreç; eski Itso başkanı olan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in hangi adayı desteklediği dedikoduları arasında devam etti.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun seçime 2 gün kala gelip Haziran 2017 yılından itibaren hizmet vermeye başlayan Isparta Ekonomi Kampüsünün açılışını yapması (!) ve iki listeyi birleştirme çabası seçimin seyrini değiştirmeye yetmedi.

Seçim sürecinin başlaması ile birlikte mevcut ITSO başkanı Mustafa Turar’a açık ve net destek veren başta TBMM Başkan Vekili ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun olmak üzere Isparta Ak Parti kadroları seçimden istediği sonucu alamadı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum