ITSO Tam Kadro Katıldı

ITSO Tam Kadro Katıldı

Yayınlanma:
ITSO Tam Kadro Katıldı

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu’nda gerçekleştirilen 75. Genel Kuruluna Isparta tam kadro katıldı. Ayrıca Genel Kurulda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de Rifat Hisarcıklıoğlu’nun özel davetlisi olarak yer aldı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Genel Sekreter Nihal İspir ile, TOBB Delegeleri Eşref Bıtrak, Muhammed Şirin Cüneyt Kadıkol, Burak Akşahin, Mustafa Tural ile Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zuhal Büyükçulcu TOBB 75. Genel Kuruluna katıldı.

Genel Kurula TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun özel davetlisi olarak Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75’inci Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu’nda gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu genel kurul konuşmasında ‘birliğimiz ebedi, gündemimiz ekonomi’ temasına vurgu yaparak, iş dünyasının önümüzdeki süreçte gündemin ekonomi olmasını istediğini söyledi.

Hisarcıklıoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın icracı ve reformcu iş yapma tarzıyla ekonomide yeniden atılıma geçeceğimize inanıyoruz. Hiçbir engel, aşamayacağımız kadar büyük, hiçbir duvar yıkamayacağımız kadar güçlü değil. Gün, elbirliğiyle ayağa kalkıp koşma günü” ifadesini kullandı.​Yaklaşık 1 senedir genel ve mahalli seçimlerle devam eden seçim sürecinin geride kaldığını hatırlatan TOBB Başkanı, “Önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir dönem var. Bu fırsatı iyi değerlendirmeli, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz. İstikrar sürsün, Türkiye reformlarla büyüsün” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.