ITSO ve BAKA'dan İhracatçı firmalara eğitim

ITSO ve BAKA işbirliğinde ihracatçı firmalara yönelik ‘Körfez Ülkeleri Ülke Masaları ve Pazara Giriş’ konulu seminer 5 Ocak Çarşamba günü saat 13.00-17.00 arası ITSO toplantı salonunda gerçekleştirilecek. ITSO Başkanı Kaçıkoç, seminere tüm üyelerini davet

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2011 13:20
ITSO ve BAKA'dan İhracatçı firmalara eğitim

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliğinde ilimizin ihracat kapasitesini artırmak amacıyla Körfez Ülkelerine yönelik ihracat imkânlarının ele alınacağı "Körfez Ülkeleri Ülke Masaları ve Pazara Giriş" konulu seminer programı düzenleniyor.

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, 5 Ocak Çarşamba günü saat 13.00 ile 17.00 arasında ITSO toplantı salonunda gerçekleştirilecek seminere tüm oda üyelerini davet etti. ITSO Başkanı Kaçıkoç şu bilgileri verdi:

“Bölgemizde faaliyet gösteren firmalarımızın ihracat potansiyelini artırmak, yeni iş bağlantıları kurmak ve yeni pazarlara açılmasını sağlamak için BAKA ile İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi (İGEME) işbirliğinde odamızda “Körfez Ülkeleri Ülke Masaları ve Pazara Giriş” eğitimi düzenliyoruz. Eğitim programında Körfez ülkeleri arasında yer alan Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Umman’ın pazar potansiyeli incelenerek, bu ülkelerdeki dış ticaret fırsatları konusunda firmalarımız bilgilendirilecektir.

Uluslararası ticaretteki yeni eğilimlerin yanı sıra hedef pazarlar hakkında ihracatçıları bilgilendirmeyi amaçlayan eğitimde potansiyel arz eden ürün ve ürün gruplarının da bilgisi verilecektir. Körfez Ülkelerinde Ticaret Müşaviri olarak görev yapan Dış Ticaret Müsteşarlığı görevlileri ve İGEME uzmanları tarafından gerçekleştirilecek seminerde bahsi geçen ülke tanıtımlarının yanı sıra ihracat stratejisi kapsamında pazara giriş faaliyetleri, ihracata yönelik pazar araştırması destekleri gibi önemli konularda konuşulacaktır.

Program 5 Ocak 2011 günü saat 13.00-17.00 saatleri arasında odamız toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Tüm ihracat yapan ve ihracat potansiyelini artırmak isteyen oda üyelerimiz davetlidir.


PROGRAM

ÜLKE MASALARI VE PAZAR ARAŞTIRMA DESTEĞİ EĞİTİMİ
Körfez Ülkeleri Ülke Masaları ve Pazara Giriş Seminerleri
(BAE, Katar, Umman)

ITSO-BAKA-İGEME

5 Ocak 2011 / ISPARTA-BURDUR
13:00-13:15 Açılış
13:15-13:45 İhracat Stratejisi Kapsamında Pazara Giriş Faaliyetleri ve Ülke Masaları Tanıtımı (Barış Yeniçeri/İGEME Orta Doğu ve Körfez Dairesi Daire Başkanı)
13:45-14:30 Katar Ülke Sunuşu ve İş Fırsatları
(Ömür Atılgan/DTM Eski Katar Ticaret Müşaviri)
14:30-15:15 Birleşik Arap Emirlikleri Ülke Sunuşu ve İş Fırsatları
(Gülsevin Onur/İGEME Orta Doğu ve Körfez Dairesi Şube Md.)
15:15-15:30 Çay/Kahve Arası
15:30-16:15 Umman Ülke Sunuşu ve İş Fırsatları
(Ayper Sönmez/İGEME Orta Doğu ve Körfez Dairesi Uzmanı)
16:15-16:45 Pazar Araştırma ve Pazarlama Destekleri
(Gülsevin Onur/İGEME Orta Doğu ve Körfez Dairesi Şube Md.)
16:45-17:00 Soru-Cevap

Tarih : 5 Ocak 2011
Yer : ITSO 5. Kat Toplantı Salonu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.