ITSO Yönetimi Üyeleriyle Buluştu

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren üyeleriyle bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinledi, çözüm yolları üzerinde istişarelerde bulundu.

Yayınlanma:
ITSO Yönetimi Üyeleriyle Buluştu

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren üyeleriyle bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinledi, çözüm yolları üzerinde istişarelerde bulundu.

ITSO Yönetimi, üyeler arasında iletişimi ve dayanışmayı artırmak, daha fazla üye ile yüz yüze görüşmek, Oda çalışmaları hakkında bilgi akışı sağlamak ve faaliyet gösterdikleri meslek dallarında istişare yapmak amacıyla üye buluşmalarını sürdürüyor. Bu amaçla gerçekleşen toplantıya Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Meclis Başkanı Akif Aslan, Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut, Bölge Müdürü Kadir Tekin, ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şakir Uygun, Yönetim Kurulu Üyeleri ve iş insanları katıldı.

65176-1.jpg

Toplantıda konuşan ITSO Başkanı Metin Çelik, “Daha önce üyelerimizle ve iş verenlerimizle sık sık bir araya geleceğimizi söylemiştik. Sizlerden gelecek talep ve önerilerin ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgemiz de bir günde ziyaret edilecek bir yer değil. Hep birlikte bir masa etrafında buluşarak ortak hareket etmemiz bizim için çok değerli. İnşallah kentimizin sanayisini, ihracatını daha da geliştirir ekonomimize katkıda bulunuruz. Çünkü şehir olarak ne kadar gelişirsek, ekonomik anlamda da o denli büyümüş oluruz.” dedi.

65176-2.jpg

SORUNLARI VE TALEPLERİ MÜŞTEREK
KONSEYDE GÜNDEME TAŞIDI

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Odaları Müşterek Konseyinde iş dünyasının sorunlarını ve taleplerini gündeme taşıdığını söyledi.

Başkan Çelik, “Zaman zaman sizlerin de yaşadığı, bizim de içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıları, yaşanan bürokratik engelleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde Bakanlarımız nezdinde elimizden geldiğince iletmeye çalışıyoruz. Hem genel anlamda hem de özel konular bizlere geldikçe üst makamlara iletmeye devam edeceğiz.

65176-3.jpg

Ankara’da TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Odaları Müşterek Konseyine Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat da katıldı. Burada bazı sıkıntılarımızı anlatma imkanı bulduk. Kendisinden bazı konularda söz aldık. Taleplerimizin karşılanmasını, bu konularda çalışmalar yapılmasını temenni ediyoruz.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler değerli üyelerimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Burada sizlerden gelecek talep ve öneriler de bizim için çok büyük önem arz ediyor.” şeklinde konuştu.

Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut ise, “Bugünkü konumuz tüm sanayicilerimiz ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının ortak çözebileceği sorunları ortaya çıkarmak ve ikili işbirliğini sağlamaktır. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.
Üyelerin talepleri, sorunları ve bunlara ilişkin çözüm önerilerinin istişare edildiği toplantıda, katılımcı üyeler ayrı ayrı söz alarak sektörleriyle ilgili görüşlerini aktardı.

65176-4.jpg

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.