ITSO’dan Genç Girişimcilere Yol Haritası Belirleyecek Proje

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, genç girişimcilere rehberlik edecek yeni bir projeye imza attı.

Yayınlanma:
ITSO’dan Genç Girişimcilere Yol Haritası Belirleyecek Proje

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, genç girişimcilere rehberlik edecek yeni bir projeye imza attı. KOSGEB tarafından desteklenen proje kapsamında sektörün tecrübeli isimleri genç girişimcilerle bir araya gelecek, onlara bilgi ve birikimlerini aktaracak.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, yeni genç girişimciler için önemli bir projeye imza attı. KOSGEB tarafından desteklenen proje kapsamında tecrübeli iş insanları ile genç girişimciler bir araya getirilecek. Genç girişimciler sektörün duayen isimlerinin tecrübelerinden yararlanabilecek.

ITSO Başkanı Mustafa Tutar ile KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, genç girişimcilere rehberlik edecek projenin protokolünü imzaladı. Kurumlarının en büyük paydaşlarından birisinin Ticaret ve Sanayi Odası olduğuna dikkat çeken KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, “Isparta Ticaret Sanayi Odası Isparta'da, KOSGEB'in en önemli paydaşları arasında yer alıyor.

2000’li yılların başında başlayan işbirliklerimiz yeni bir işbirliği ile süreklilik arz edecek inşallah. 2000’li yılların başında duvarsız teknolojiyi inkibatörü, sinerji odağı ve tekmer işbirliği ile başlayan işbirliği süreçlerimiz arge inovasyon işbirliği, girişimcilik eğitimleri işbirliği ve yurt dışı iş gezileri ve temsilcilik işbirliğiyle sürmüştür. Bu süreçte bu iş birlikleriyle KOSGEB olarak biz desteklerimizin etkin, etkili, verimli ve yaygın olarak Ispartalı kobilere ulaşmasını sağlamış olduk.

Isparta Ticaret Sanayi Odası da hem üyelerine önemli katkılar sağladı hem de yeni girişimcilerin ve yenilikçi fikirlerin hayata geçmesine vesile oldu. Yeni bir işbirliğine yol açmış oluyoruz. Bu protokoldeki amacımız, sektörlerdeki duayenleri ile ustalarla yeni başlayan genç girişimcileri buluşturmaya vesile olmak. Bilgi ve tecrübe paylaşımı ile yeni başlayan girişimcilerin başarı düzeylerini artırmak, daha uzun ömürlü işletmeleri Ispartamıza ve ülkemize kazandırmak amacındayız.

Özellikle orta yüksek ve yüksek teknoloji alanlarında faaliyet gösteren ve KOSGEB tarafından desteklenen girişimcilere rehberlik edilmesi hedeflenmektedir. Bu alanlarda başarı elde edilirse diğer alanlara da hizmetler yaygınlaştırıldıbilecektir. Bu işbirliğini talep eden ve işbirliğine vesile olan Sayın Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar başkanımıza ve ekibine ben kurumum şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. ” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.