ITSO'dan Yeni Ticaret Kanunu Paneli

ITSO ve SDÜ Hukuk Fakültesi İş dünyasını yakından ilgilendiren ‘Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun Getirdikleri’ konulu bir panel düzenliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2012 11:35
ITSO'dan Yeni Ticaret Kanunu Paneli

ITSO ve SDÜ Hukuk Fakültesi İş dünyasını yakından ilgilendiren ‘Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun Getirdikleri’ konulu bir panel düzenliyor.

SDÜ Kültür Merkezi’nde 7 Mart Çarşamba günü saat 10.00’da düzenlenecek panele tüm iş dünyası davetli.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliğinde iş dünyasını yakından ilgilendiren ve 1 Temmuz 2012 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek ‘Yeni Türk Ticaret Kanunu’ ile ilgili bir panel düzenliyor.

Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun yükümlülükleri, işletmelere getirilen yenilikler, düzenlemeler ve tüm merak edilen konularla ilgili ‘Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun Getirdikleri’ konulu panelde SDÜ Hukuk Fakültesi Öğretim üyeleri bilgiler verecek.

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, SDÜ Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde 7 Mart Çarşamba günü saat 10.00 düzenlenecek  panele tüm iş dünyası davet etti. 

Program şöyle:

Açış konuşmaları
Prof. Dr. Hasan İBİCİOĞLU SDÜ Rektörü
Prof. Dr. Faruk TURHAN SDÜ Hukuk Fakültesi Dekanı
Hasan Hüseyin KAÇIKOÇ Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Konuşmacılar
Doç. Dr. Metin TOPCUOĞLU (SDÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi)
Doç. Dr. M. Fahrettin ÖNDER (SDÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi)
Yrd. Doç. Dr. Banu Bozkurt BOZABALI (SDÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.