İttifak Son Sürat

İşsiz Genç Kalmayacak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2019 09:48
İttifak Son Sürat

Yerel seçimlerde geri sayım başladı. İYİ Parti ve CHP'nin 'güç birliği' adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Turan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Gökmenoğlu burada yaptığı konuşmada, "Genciz dinamiğiz iki adayı severiz, ama yönetimi ehline bıraksınlar, geçler yönetsin. Mevcut başkanımız biraz dinlensin artık" dedi.

Isparta'da işsiz genç bırakmayacaklarını kaydeden Gökmenoğlu, "İstihdama yönelik çalışacağız. İşsiz genç kalmayacak. Üreten Isparta olacağız. Biz park bahçe yapmayacağız. Yapılanlara olanlara bakacağız. Sosyal beledicilik halka hizmettir bizde bunu yapacağız. Önceliğimiz istyihdam, dar gelirli vatandaş. 31 Mart'ta Isparta'ya bir iyilik yapın ve bize yetkiyi verin” ifadelerini kullandı.

Mahalle programına İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, CHP İl Genel Meclisi Adayı Yalçın Çalap, İYİ Parti İl Genel Meclisi adayı Sinan Aydın ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.