IYAŞ Genel Kurulu’nun Tarihi Belli Oldu

IYAŞ’ta Genel Kurul Heyecanı: Yönetim Seçiminde İkinci Liste İddiası.

Yayınlanma:
IYAŞ Genel Kurulu’nun Tarihi Belli Oldu

Isparta’nın önde gelen şirketlerinden IYAŞ (Isparta Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.), 2025 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 23 Ağustos 2026 Pazar günü gerçekleştirileceği öğrenildi.

Yönetim Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda genel kurul, saat 11.00’de Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.Genel kurulun en önemli gündem maddelerinden biri ise Yönetim Kurulu seçimi olacak.

İlan edilen gündeme göre, 11. madde kapsamında yapılacak yönetim kurulu seçimlerinde birikimli oy yöntemi uygulanacak.

Öte yandan kulislerde mevcut yönetimin dışında ikinci bir listenin de genel kurulda yarışacağı konuşuluyor.

Edinilen bilgilere göre, IYAŞ’ın kurucu başkanı Bahattin Şenol öncülüğünde de bir yönetim listesinin hazırlanacağı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.