IYAŞ Tadım Günleri Başladı
IYAŞ Tadım Günleri Başladı: Lezzet Dolu 3 Gün IYAŞ Merkez Mağaza’da.
IYAŞ Tadım Günleri Başladı: Lezzet Dolu 3 Gün IYAŞ Merkez Mağaza’da!
IYAŞ, yerel ve yöresel tatları bir araya getirdiği yepyeni bir etkinliğe daha imza attı. IYAŞ Tadım Günleri, IYAŞ Merkez Mağaza’da başladı! 3 gün boyunca devam edecek etkinlikte peynirden sucuk ve pastırmaya, çemenden sarmaya, turşudan ezmelere kadar onlarca farklı ürün ücretsiz olarak ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.
Etkinlikte 10 üzerinde üretici firma yer alıyor. Kars kaşarından Edirne klasik peynirine, Çanakkale Ezine peynirinden Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin doğal keçi ve manda sütü ürünlerine kadar çok sayıda peynir çeşidi tadılabiliyor.
Lezzet şöleni bununla sınırlı değil! Sucuk, pastırma, kavurma, sarma, turşu, çemen, fındık ve fıstık ezmeleri, çeşitli soslar, piliç nugget köfte ve shinitzel gibi birçok ürün de tadım alanlarında hazır. Hem kahvaltılık hem de atıştırmalık kategorisindeki bu ürünler, üretici firmalar tarafından tanıtılırken, ziyaretçiler damak zevkine uygun ürünleri yakından tanıma ve tatma şansı buluyor.
IYAŞ yetkilileri, bu etkinlikle hem üreticilere destek olmayı hem de tüketicilere kaliteli, doğal ve yerli ürünleri tanıtmayı amaçladıklarını belirti.