İYİ Parti 2 Yaşında

İYİ Parti 2 Yaşında

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2019 16:23
İYİ Parti 2 Yaşında

İYİ Parti’nin ikinci kuruluş yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınlayan İl Başkanı Özgür Tandoğan, “Ülkemiz için umutlarımız var, gençlerimiz ve çocuklarımız için İYİ bir gelecek sözümüz var” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, partisinin 2. kuruluş yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Tandoğan mesajında “İYİ Parti olarak bundan 2 yıl önce büyük bir umut, vatan aşkı ve cesaretle yola çıktık. Bugün, ülkemize olan bağlılığımız, kararlılığımız ve milletimizin gösterdiği teveccüh ile 'Geleceğin Türkiye'si için yolculuğumuz devam ediyoruz. 2. yılımız kutlu olsun. Hep beraber daha nice yıllara” dedi.

Kuruluşun 2. yılını kutlamaktan duydukları mutluluğu dile getiren Başkan Tandoğan; “Türkiye adına, Isparta adına umutlarımız var, hayallerimiz var, gücümüz var. Adil ve özgür bir Türkiye istiyoruz. Bu iyi düşüncelerimiz ışığında diyoruz ki; Türkiye iyi olacak. Türkiye iyi olacak’ diyerek çıktığımız bu kutsal yolculukta güzel şehrimiz Isparta’nın iyi olması adına başlatılan iyilik hareketimiz devam edecek" diye konuştu.

Ispartalı tüm hemşehrileriyle bir olamaya, birlik olamaya, herkesi davet eden Tandoğan; “Dün ne düşünüyorsak bugün de aynı durumdayız, biz buralıyız, buradayız, çalışmaya devam edeceğiz. İnsan bilmediğine muhtaç değildir. Muhtaç olmadığından heyecan duymaz ve heyecan duymadığına talip olmaz. Onun için vatanını, milletini, bayrağını sevenlere merhaba. Bu bir iktidar yürüyüşüdür. Bu insanımız için bir özgürlük yürüyüşüdür. Bu bir güçlü Türkiye yürüyüşüdür. Umutlarımız var, hayallerimiz var, gücümüz var. Adil, zengin ve özgür bir Türkiye’de yaşamak istiyoruz. Türkiye iyi olacak” dedi.

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan, partilerini liderinin diğer bir deyişle Genel Başkanlarının bir bayan olduğunu vurgulayarak; “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in partimizi kurmasıyla ülke siyasetine kadın eli değmiş oldu. Partimiz henüz teşkilatlanma sürecindeyken birtakım engellemelerle karşılaştı ve baskın seçim kararı alındı. İyi Parti girdiği ilk seçimde % 10’un üzerinde bir oy alarak mecliste grubunu kurdu ve yüce Türk Milletinin sesi oldu. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde de partimiz kilit rol oynayarak, başta büyükşehirler olmak üzere birçok belediyenin el değiştirmesini sağladı. Liyakatli, denetlenebilir belediye başkanları seçilmesi için çaba harcadı.

Bu bağlamda; İkinci kuruluş yıl dönümünde yüce milletimizin teveccühünü kazanarak gönlüne girdi. Bundan sonra da Türk Milletinin refahı ve mutluluğu için yılmadan, yorulmadan güneşi görene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.