İyi Parti İl Ve İlçe Teşkilatından Ortak Açıklama

İyi Parti İl Ve İlçe Teşkilatından Ortak Açıklama

Yayınlanma:
İyi Parti İl Ve İlçe Teşkilatından Ortak Açıklama

İyi Parti İl Ve İlçe Teşkilatından Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Seçimler kazanılabilir veya kaybedilebilir bu takdir halkındır ve sandık sonuçlarına saygımız sonsuzdur ancak sürece ilişkin medyada yönetilen algı operasyonuna ilişkin açıklama yapmamız gerekirse;

Adaylar henüz seçim çalışmalarına başlamamışken, tüm teşkilatlarımız ile sahadaydık. Yalnızca kameraların önünde değil, halkın arasındaydık. Aday çalışmaları esnasında, gecemizi gündüzümüze katarak, adaylarımızın yanındaydık.

Yok sayılmalarına rağmen teşkilatımızca ortaya koyulan fedakarlık ve samimiyet daha iyi yarınlar için, şahıslardan öte Isparta’mızın menfaati içindir. Emek dediğimiz kıymeti kendinden menkul bir eylemdir, görmezden gelinmeye çalışılması hiçbir emeği değersiz kılmaz, kılamaz.

Üstelik partiye yıllarca zarar verenlerin dayatma ile çeşitli görevlere getirilmesine dahi, aday ve süreç zarar görmesin diye sessiz kalınmıştır ama hiçbir zaman bu kişiler onaylanmamıştır. Seçim sonuçları gösteriyor ki, daha önce verilen zararları, yapılan hataları halkımız da unutmamış ve onaylamamıştır.

Bu süreçte, partimizi yalnızca basamak olarak görenler değil, teşkilat ruhunu tüm zorluklara rağmen yaşayan ve yaşatan yöneticilerimize, sokak sokak dolaşarak çalmadık kapı bırakmayan kadın kollarımıza, geceleri herkes uyurken şehrimizi bayraklarımızla donatan, maddi manevi ihtiyaçlarını kimseye minnet etmeden kendi karşılamak zorunda kaldığında karşılayan gençlik kollarımıza teşekkür ederiz.

Her ne kadar teşkilatımız üzerinde algı yönetimi yapılmaya çalışılsa da, İYİ Parti Isparta Teşkilatı dün olduğu gibi bugünde bir ve bütün olarak çalışmalarına ve mücadelesine devam edecektir.

İyi Parti İl Ve İlçe Teşkilatları

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum