İYİ Parti Listesinde CHP Krizi

İYİ Parti Listesinde CHP Krizi

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2019 14:12
İYİ Parti Listesinde CHP Krizi

Yerel seçimlere İYİ Parti çatısı altında ortak adayla giren CHP'de liste krizi yaşandı.

CHP Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz, listede 16. sırada yer almasına tepki göstererek, "Her zaman olduğu gibi yine kadının adı yok. Kendi partim CHP 'de 15 yıldır bil fiil gece, gündüz, yağmurda, çamurda, sıcakta çalışmanın karşılığı #16. sıraymış.

Fermuar sistemi deyip bana gelene kadar üçer, üçer İYİ Partili arkadaşlari yerleştiren İYİ Partiye de ayrıca teşekkür ederim.

Velhasılı kelam kadınların omuzlarına basarak ilk sıralara ahbap çavuş ilişkisiyle yerleşen
erkek arkadaşlarada başarılar diliyorum. İnşallah bu listeyle Mart'ın sonu hüsran olmaz" dedi.

Listeye bir tepki de CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Özcan'dan geldi. Listede 26. sırada yer alan Özcan, listeden çekildiğini açıklayarak "Üyesi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin mevcut gençlik kolları başkanı olarak millet ittifakının aday sıralamasın da gençliğin yok sayılması beni ve arkadaşlarımı çok üzmüştür. Seçim yarışında bana uygun görülen 26. sıradan istifa ediyorum. Bu yarışta Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’na başarılar diliyorum. Gençlik kolları partinin yan gücü değil, öz gücüdür. Aslı olan CHP’dir. Yerel seçim sürecini yöneten parti yöneticilerimi de gerekeni yapmaya davet ediyorum’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum