İYİ Parti’de Gençlik Kahveci’ye Emanet

İYİ Parti’de Gençlik Kahveci’ye Emanet

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2019 13:34
İYİ Parti’de Gençlik   Kahveci’ye Emanet

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan tarafından Gençlik Kolları Başkanlığı’na Fatih Kahveci’nin atandığı toplantıda Isparta İYİ Parti’ye 20 kişilik katılım oldu. 

İYİ Parti Isparta Gençlik Kolları Başkanlığına Fatih Kahveci atandı. Atamanın gerçekleştiği toplantıda İYİ Parti’ye 20 kişi katıldı. Katılanların rozetleri İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan tarafından takıldı. Gençlik Kolları Eski Başkanı Osman Kardaş’a bugüne kadar gösterdiği gayretlerinden dolayı teşekkür eden Tandoğan, Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Fatih Kahveci’ye de yeni görevinde başarılar diledi. Toplu katılımın da yapıldığı toplantı da İl Başkanı Tandoğan “Geleceği umut kurtarır ama inanç inşa eder. Aramıza katılan bu genç kardeşlerimiz bizim geleceğimizin teminatı olacaklar, bu katımlarla büyümeye devam ediyoruz dedi. İl Başkanı Tandoğan ilerleyen günlerde de bu şekilde toplu katılımların olacağını partililerine müjdeledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.