İYİ Parti’den Ajans 32' ye Ziyaret

İYİ Parti’den Ajans 32'ye Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2019 15:47
İYİ Parti’den Ajans 32' ye Ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan ve beraberindeki heyet Demokrat Gazetesi ve Ajans32’yi ziyaret etti. Ziyarette basın özgürlüğüne dikkat çeken Tandoğan, “Basının gerçekten çok zor şartlarda çalıştığını biliyoruz. Daha özgür günlere olan inancımızla basının her zaman yanında yer aldığımızı belirtmek isterim” dedi. 

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan ve beraberindeki heyet, Demokrat Gazetesi ve Ajans32’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Demokrat Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Ajans32 Genel Yayın Yönetmeni Bora Tüfekli ile bir süre sohbet eden İYİ Parti İl Başkanı ve parti yöneticileri gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, “Basın gerçekten çok zor şartlarda çalışıyoruz. Bunu görebiliyoruz. İktidarın örtülü baskısı altında görevini yerine getirmeye çalışan gazeteci arkadaşlarımızla dün de birlikteydik, bugün de birlikteyiz. Bir kentin gelişmesinde siyasiler ve bürokratlar kadar gazetecilerin de emekleri vardır. Bunu unutmamak gerekiyor. Biz İYİ Parti olarak daha demokratik, daha iyi günlerin geleceğini biliyor ve inanıyoruz” dedi. 

Demokrat Gazetesi’nin Isparta’nın en eski gazetesi olduğuna işaret eden Tandoğan, “Demokrat Gazetesi’nin Isparta’daki yeri oldukça önemli. Adeta koca bir çınar gibi. Yazı basın anlamında verdiğiniz emekleri taktirle izliyoruz. Öte yandan Ajans32 internet haber sitesi de hızlı, tarafsız ve objektif bir bakış açısı ile takipçilerine hitap ediyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi. 

Demokrat Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Ajans32 Genel Yayın Yönetmeni Bora Tüfekli de İYİ Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.