İYİ Parti'den Şarkikaraağaç Çıkarması

İYİ Parti'den Şarkikaraağaç Çıkarması

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2019 15:28
İYİ Parti'den Şarkikaraağaç Çıkarması

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan seçim kampanyası çalışmaları için Şarkikaraağaç’a gitti. Tandoğan, İYİ Parti Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Hikmet Akyol, İYİ Parti Şarkikaraağaç Belediye Başkan Adayı Sabire Fatma Özün ve İYİ parti İlçe Yönetimi tarafından karşılandı. Seçim kampanyası kapsamında Şarkikaraağaç’ lı vatandaşlarımızla sohbet eden İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, daha sonra ilçe esnafını dolaşarak dertlerini ve çözüm yollarını konuştu.

Tandoğan, “Vatan ve millet bölünmez, ayrıştırılamaz bir bütündür. Beka yalanlarıyla, öfke söylemleriyle halkımızı kandırmaya çalışıyorlar. Kendilerinden olmayanı terörist ilan ediyorlar. Feraset sahibi halkımız artık bu yalanlara inanmıyor. Soyanla soğanı arasındaki farkı görebiliyoruz. Bunu halkımızda görüyor. Ekonomik kriz esnafta, mutfakta, üreticide, sanayicide, hayvan yetiştiricisindedir. Sarayda koltuğundan şiddet ve nefret söylemleri yapanlar bilmez. Üreticimiz tohum, ilaç ve mazot zamlarıyla perişan edildi. Hayvancılık yapan arkadaşlarımın yem fiyatlarının artışından, yurt dışından ithal edilen saman fiyatlarından beli büküldü. Yeter artık, yetti artık… Yandaşı zengin etme çabaları halkımızın ekonomik gücünü bitirmiştir. Şarkikaraağaç bıktı usandı. Şarkikaraağaç İyi olacak, iyi hizmet alacak, iyi belediyecilik ile tanışacak.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.