Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonları: 15 Kişi Tutuklandı

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında düzenlenen Operasyonlarda çok fazla sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yayınlanma:
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonları: 15 Kişi Tutuklandı

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında düzenlenen Operasyonlarda çok fazla sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlar neticesinde, 168 kişi yakalandı. 15 kişi ise tutuklandı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “01 Ocak-31 Mart 2023 tarihleri arasında ilk üç aylık dönem içerisinde icra edilen operasyonlar ve şok uygulamalar neticesinde; toplam (4.214) gram Esrar, (1.788) kullanımlık Sentetik Cannobinoid Emdirilmiş Kağıt Uyuşturucu, (313) gram Eroin, (87) gram Metamfetamin, (14) gram Skunk ve (288) adet Uyuşturucu Hap ele geçirilmiştir.

jandarmadan-uyusturucu-operasyonlari-15-kisi-tutuklandi-1.jpg

Söz konusu olaylarda toplam (168) şüpheli yakalanmış olup, (23) şüpheli hakkında uyuşturucu madde imal/ticaretinden, (145) şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmak/bulundurmaktan adli işlem yapılmış ve (15) şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı olarak; uyuşturucu maddelerin halkımıza ulaşmasını engellemeye yönelik faaliyetlere azim ve kararlık içerisinde devam edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Denildi.

jandarmadan-uyusturucu-operasyonlari-15-kisi-tutuklandi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.