Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2016 15:42
Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarma il Komutanlığı ekipleri uyuşturucu operasyonu yaptı.

Konuyla ilgili şu bilgiler verildi: “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca; Gönen ilçesi Güneykent beldesi Baradız mahallesi, Keçiborlu İlçesi Kozluca köyünde ve Gönen ilçe merkezinde Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapan şüphelilere yönelik yapılan operasyonda (2) şüpheliyle birlikte (1) Adet Ruhsatsız Av Tüfeği, (1) Adet Ruhsatsız Tabanca, (3) adet Kurusıkı Tabanca ile (53) Adet Tabanca Fişeği ele geçirilmiştir.            

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca Gönen ilçesi Güneykent beldesi Baradız mahallesi, Keçiborlu ilçesi Kozluca köyünde ve Gönen ilçe merkezinde V.D, A.D. E.D.   isimli (3) şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları bilgilerinin alınması üzerine başlatılan çalışmalar kapsamında 27 Kasım 2016 tarihinde adli makamlardan alınan arama kararıyla şahısların ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde; (1) Adet Ruhsatsız Av Tüfeği, (1) Adet Ruhsatsız Tabanca, (3) adet Kurusıkı Tabanca ile (53) Adet Tabanca Fişeği ele geçirilmiştir.            

Şüphelilerle ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında önceki tarihlerde;  (8) gram kubar esrar, (2) gram eroin ve (3) gram metamfetamin ele geçirilmiş, ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınmıştır. C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınan V.D ve A.D. isimli şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur. E.D. isimli şüphelinin ise halen başka bir suçtan cezaevinde olduğu tespit edilmiştir. Isparta İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.