Kaçaklık Bir Durum Yok Kaçıklık Var

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti İl Başkanı Uğur Gökgöz'ün, temeli bugün MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından atılacak olan Etnografya müzesi ve bimsblok fabrikası inşaatlarının kaçak olduğu yönündeki açıklamalarını ''bilinçsizlik'' olarak d

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2011 10:27
Kaçaklık Bir Durum Yok Kaçıklık Var

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti İl Başkanı Uğur Gökgöz'ün, temeli bugün MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından atılacak olan Etnografya müzesi ve bimsblok fabrikası inşaatlarının kaçak olduğu yönündeki açıklamalarını ''bilinçsizlik'' olarak değerlendirdi.

Yapıların kontrollerini yapan, ruhsatını veren, projelerini onaylayan kurumun belediye olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ''Anası da babası da belediye ise bu yapıda kaçaklık söz konusu olamaz. Denetimi bende, kontrolü bende, ruhsatını ben veriyorum ve projesini de ben onaylıyorum. Böyle bir durumda bu yapı nasıl kaçak olabilir'' diye konuştu. Gökgöz'ün bu tür konularda yeterli bilgiye sahip olmadığını öne süren Günaydın, hukuk dışı hiçbir çalışmanın altına imza atmadıklarını ve atmayacaklarını belirtti. Isparta'da yapılacak önemli bir tören öncesi Gökgöz'ün ''Çamur at, izi kalsın'' politikası uyguladığını savunan Günaydın, ''Ortada kaçaklık yok, kaçıklılık var'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.