Kadın Varsa Sanat Var!

Kadın Varsa Sanat Var!

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2019 15:49
Kadın Varsa Sanat Var!

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Sanat Tasarım Öğretmeni Zeynep Bulut tarafından hazırlanan Kadına Dair konulu 3 boyutlu resim ve mozaik sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Kadınların hayatın her alanında var olduğunu dile getiren Başkan Bilgiç "8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak kadınlar varsa sanat var dedi. Aileden başlayarak, hayatın her yerinde, sevgileri ve fedakarlıklarıyla hayatı güzelleştiren kadınların olduğunu söyledi.

Serginin açılışı sonrası, beraberindeki heyet ile birlikte sergiyi gezerek yapılan el emeği ürün ve eserleri inceleme fırsatı bulan TBMM Başkan Vekili Bilgiç, sergilenen ürünler hakkında bayanlardan bilgi aldı. Protokol serginin bölümlerini gezerken, sergi sahipleri ve kursiyerler ile de hatıra fotoğrafı çekilerek bir süre sohbet etti.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.