Kafa Karıştıran Tali Yola Önlem Aldı

Demokrat Gazetesi’nin gündeme getirdiği Zafer Mahallesi 209 cadde de ki tali yolun kafa karıştıran geçiş güzergahlarına, Isparta Belediyesi önlem aldı. Görevliler yolun 4 köşesine ışıklı dur levhası yerleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2022 08:56
Kafa Karıştıran Tali Yola Önlem Aldı

Zafer Mahallesi 209 caddenin bittiği yol ile DSİ kanalının geçtiği tali kavşakta ki geçiş noktası sürücülere zor anlar yaşatıyordu. Öyle ki sürücülerin birçoğu o kavşağa geldiği an ne yapacağını bilemiyordu.

Bunu gündeme getiren Demokrat Gazetesi, sorunun da çözülmesini sağladı.

Zafer Mahallesi 209 cadde bitiminde ki tali yol da ki trafik ikaz levhalarının yeterli düzeyde olmaması olası bir kazaya davetiye çıkartıyordu. Isparta Belediyesi ekipleri de Başkan Şükrü Başdeğirmen’in talimatıyla yolun 4 noktasına ‘Işıklı DUR tabelası’ yerleştirdi.

Böylelikle sürücüler tali yoldan ana yola çıkarken hızını kesiyor ve geçiş sırasını bekliyor.  Günde binlerce aracın geçtiği kavşakta zaman zaman geçiş üstünlüğü nedeniyle karmaşa yaşanıyordu. Yol asfaltlı ve düzenli olduğu için de sürücüler rahatlıkla o bölge de hız yapabiliyordu. Zafer Mahallesi ile Deregümü ve Kayı Köylerini de birbirine bağlayan kavşak için yetkililerden biran önce önlem alınması isteniyordu. Bölge sakinleri ve araç sürücüleri de Belediye’ye teşekkür ilettiler. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.