Kafeler Caddesi Eski Günlerine Dönecek

Kafeler esnafı Tural’a güveniyor: Kafeler Caddesi eski günlerine dönecek.

Yayınlanma:
Kafeler Caddesi Eski Günlerine Dönecek

Seçim çalışmaları kapsamında Kafeler Caddesi esnafını ziyaret eden, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Kafeler Caddesine eski canlılığı yeniden kazandıracaklarını söyledi
Öğrencilerin boş vakitlerini geçirme de önemli merkezlerden biri olmasına rağmen son yıllarda cazibesini yitiren Kafeler Caddesi’nde esnaf, Başkan Adayı Ahmet Tural’a güveniyor.

Tural’ın burayı ziyaretinde konuşan cadde esnafı “5 yıl önce göreve gelenler buraya canlılık kazandıracağını projeler uygulayacaklarını, esnafın kazanacağınız sözünü vermişlerdi. Bu sözlerin hiçbiri yerine getirilmedi. Kafeler Caddesi esnafı zor durumda. Çünkü burası cazibesin yitirmiş durumda. Ahmet Başkanımıza bu konuda güveniyoruz. Çünkü o içimizden biri” diye konuştular.

Başkan Adayı Ahmet Tural da göreve geldiklerinde Kafeler Caddesini yeniden hareketli günlerine döndüreceklerini belirterek, “ Cadde esnafımızla oturup konuşacağız. Bura da ne yapabiliriz. Caddeyi nasıl güzelleştirebiliriz, ışıklandırma mı gerekiyor, yeni peyzajlar mı yapılmalı. Tüm bunları yapacak tecrübemiz de gücümüz de var. Yeter ki, 31 Martta sizler beni destekleyin. Ben de size verdiğim bu sözleri yerine getireyim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.