Kalbi Büyükler Şimdi İş Dünyasında Aday

Kalbi Büyükler Şimdi İş Dünyasında Aday

Yayınlanma:
Kalbi Büyükler Şimdi İş Dünyasında Aday

Türkiye, 6 Şubat günü “yüzyılın felaketi” olarak adlandırılan bir yıkım ile uyandı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem ile ülkemiz sarsıldı.

Bu deprem nedeni ile Isparta’da misafir edilen depremzede aileler için 12 gönüllü kadın ellerini taşın altına koymaya karar vermişlerdi. Ardından isim anneliğini öğretim görevlisi Dr. Günseli Boşgelmez’in yaptığı ‘KALBİ BÜYÜK DÜKKÂN ‘ adı altında Centrum Garden AVM de açılan ve depremzede ailelerin özellikle çocuklar ve kadınların ihtiyaçları başta olmak üzere kıyafet, ayakkabı, iç çamaşırı, kişisel bakım ürünleri, bebek eşyaları, ev tekstili, oyuncak gibi birçok ürünün ücretsiz olarak yaklaşık 10.104 ihtiyaç sahibine ulaştırılmasını sağlamışlardı. 12 gönüllü kadın ile başlayan KALBİ BÜYÜK DÜKKÂN 108 kadın ve erkek gönüllü ile son bulmuştu.

Kalbi Büyük Dükkânın ana fikir sahibi olan iş dünyasının girişimci kadınları, özellikle girişimcilik konusunda çalışmaları bulunan akademisyenleri ve girişimci ruhlu öğrencileri ile şimdi de 19 Ekim 2023 Perşembe günü gerçekleşecek olan Türkiye Odalar Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu seçimlerinde aday olduklarını açıkladılar.

Başkanlığını DİLEK ÖZDEMİR’in yaptığı KALBİ BÜYÜKLER Isparta’da özellikle kadınlar, genç kızlar ve çocuklar için birçok yeni projeye imza atmak istediklerini ve bu konuda çalışmalarının hazır olduğunu belirtmişlerdir. MAVİ Liste ile seçime katılacak olan DİLEK ÖZDEMİR ve ekibi ‘Seçime katılacak olan tüm kadınlarımızın Isparta için güzel projelere imza atacağına inancımız tamdır. Bu süreçte tarafsız olarak seçime destek olan tüm ITSO Yönetimi ve meclisine teşekkür ederiz. Kazananın Isparta olması dileklerimizle…’ diye sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.