Kalkınmada Formül Ortak Akıl

Kalkınmada Formül Ortak Akıl

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2019 09:23
Kalkınmada Formül Ortak Akıl

ITSO Başkanı Mustafa Tutar’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Çeşitli meslek kuruluşu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ITSO ziyaretlerinde yapılan vurgu ise ‘ortak akıl’ vurgusu oluyor.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar’a hayırlı olsun ziyaretlerinin ardı arkası kesilmiyor. Çeşitli sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları temsilcilerinin ziyaretlerinde ise ortak akıl vurgusu öne çıkıyor.

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Babbacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği içerisinde çalıştıkları belirten Babbacı, bundan sonra da işbirliğinin devam edeceğinin altını çizerek, Başkan Tutar’a görevinde başarılar diledi. ITSO Başkanı Tutar’da ziyaretlerinden duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, “Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizlerle istişare ve işbirliği içinde olmak bizleri de mutlu ediyor. İşbirliğimiz ve çalışmalarımız devam edecek. Ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum.”dedi.



BARO’DAN ZİYARET
Baro Başkanı Ünsal Çankaya ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar’a iadeyi ziyarette bunularak hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Sivil toplum kuruluşlarının, işbirliği içerisinde çalışmasının hizmet kalitesini artırdığına değinilen ziyarette, Baro Başkanı Çankaya, Baro olarak işadamlarına her zaman en iyi hizmeti vermeye hazır olduklarını söyledi. ITSO Başkanı Tutar’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Baro ve Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.



İSTİŞARE VE BİRLİK KÜLTÜRÜ
6. Bölge Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Esnaf Odaları Başkan Vekili Ahmet Tural ve oda başkanları Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar’ı makamında ziyaret ettiler. ITSO Başkanı Tutar ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Başkanlar üyeleri adına yapılacak çalışmaları konuştular. Başkan Tural, “Isparta Ticaret ve Sanayi Odamız hep istişare içinde olduk. Üyelerimizin menfaatlerini gerektiren tüm konularda aynı masaya oturabildik, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğimizden şüphemiz yok. Tek amacımız Isparta’ya hizmet üyelerimize hizmet. Sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyor, yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum.”dedi. ITSO Başkanı Tutar da, ziyaretlerinden dolayı Başkan Tural’a teşekkür ederek, “Ticaret ve Sanayi Odası olarak sadece üyelerimize değil, Isparta’ya hizmet veriyoruz. Sizlerle bizler ayrı kurumlar değiliz, üyelerimizin tamamı ekonomiyi katkı sağlayan Isparta ekonomisini ayakta tutan değerli iş insanları. Dolayısıyla üyelerimize hizmet ederken en iyisini yapmanın yolu da istişare ve birlik beraberlikten geçiyor. Biz Isparta’ya bu birliği sağladığımıza inanıyoruz. Birlikte projelerimizin ve çalışmalarımızın devam etmesi en büyük arzumuzdur, ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum.”dedi.


 

ÖNCELİĞİMİZ BİRLİK BERABERLİK
Isparta Genç İşadamları Derneği Başkanı Barış Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar’a nezaket ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı Gümüş, “Hem ITSO’nun meclis üyesi hem de dernek başkanı olarak çok gururluyum. Sizlerle birlikte güzel çalışmalara imza atacağımız inancındayım. Belediye Başkanımız da içimizden biri, bizleri daha iyi anlayacaktır. İşadamı dernekleri, Ticaret ve Sanayi Odamız, Belediyemiz ve diğer kurumlarımızla uyum içinde çalışacağımızı düşünüyorum. Sizlerle de güzel işler yapıp sosyal projelere imza atacağımıza inanıyorum. ”dedi.

ITSO Başkanı Tutar da, 2013 yılından bu yana Ticaret ve Sanayi Odası yönetimde yer aldığını belirterek, “Bizim önceliğimiz birlik beraberlik. Şükrü Başkanımızın başkanlığında iki dönem başkan yardımcılığı yaptım şimdi de bu görevdeyim. Kurumlarla işadamı dernekleriyle biz her zaman istişare içinde olmayı ön planda tuttuk. Sizler aynı zamanda bizim de üyelerimizsiniz. Sizlerle, diğer sivil toplum kuruluşlarıyla, kamu kurumlarıyla istişare etmeden başarılı olamayacağımızın bilincindeyiz. Zaten Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz uyum içerisindeyiz. Bu dönemde Isparta’mıza çok güzel hizmetlerin olacağını düşünüyorum. Şimdi Belediye Başkanımızın da iş dünyasından çıkması, bizleri bütünledi. Hepimizin ortak paydası Isparta ve birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.