Kamgarn Yeniden Faaliyete Giriyor

Ekonomik kriz döneminde kapanan Kamgam Tekstil, önümüzdeki aylarda üretime başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2011 16:18
Kamgarn Yeniden Faaliyete Giriyor

İş adamı Köse, tekstilde canlanma olduğunu söyledi. Isparta Mensucat'in yeniden üretimi hızlandırması ve personel alımına başlayacak olmasının ardından sevindirici bir haberde Kamgam Tekstil'ten geldi.

Ekonomik kriz sürecinde kapanan ve makinalarını Isparta Mensucat'ın Burdur'-daki tesislerine taşıyan Kamgam Tekstil'in piyasadaki canlanma nedeniyle önümüzdeki aylarda yeniden üretime başlayacağı öğrenildi.

Kamgam Tekstil sahibi iş adamı Hasan Köse, pamuk ithalatına getirilen fon nedeniyle iç piyasada canlanma yaşandığını, iplik üretiminde iç piyasanın kendisini koruyabilir hale geldiğini söyledi.

Köse, üretimi 2008 yılında durdurduktan sonra makinaları Isparta Mensucat'ın Burdur'daki tesislerine taşıdıklarını, piyasa araştırmasından sonra önümüzdeki günlerde üretime yeniden başlayacaklarını ve 100 kişiye iş imkanı sağlayacaklarını söyledi.

İplik üretimine % 25 kapasite ile başlayacaklarını belirten Köse, tekstilde canlanma olduğunu, temennilerinin piyasanın daha fazla açılması olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.