Kamu ve Özel Sektör Genç Yeteneklerle Buluşacak

Kamu ve Özel Sektör Genç Yeteneklerle Buluşacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2020 08:58
Kamu ve Özel Sektör Genç  Yeteneklerle Buluşacak

Kamu ve özel sektör kurumlarını genç yeteneklerle buluşturan “Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF’20)”, bu yıl SDÜ ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. 16-17 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan GÜNKAF’20’nin ilk organizasyon toplantısı gerçekleştirildi. 

Kamu ve özel sektör kurumlarını genç yeteneklerle buluşturan “Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF’20)”, bu yıl Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Isparta’da 16-17 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan GÜNKAF’20’nin organizasyon toplantısı; Isparta Vali Yardımcısı Haluk Şimşek, Belediye Başkan Yardımcıları Uğur Büyükçulcu ile Fahrettin Gözgün, SDÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Vahdettin Aydın, Isparta Gençlik ve Spor Müdürü Murat Gevrek, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, Isparta Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Ali Altıçiçek, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, ITSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kabalak’ın katılımıyla Rektörlük Toplantı Salonunda yapıldı.

SDÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen toplantıda, ilimiz üst yönetim temsilcileri ile öğrenci ve mezunların kariyerlerine yönelik fırsat imkanı sunan GÜNKAF’20 hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Dicle Özdemir Küçükçapraz, Isparta, Burdur, Antalya, Afyon, Karaman ve Konya illerinden 15 üniversitenin paydaşlığında üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Güney Kariyer Fuarına, bölge üniversitelerinden 15 binden fazla öğrenci ve mezunun katılımının beklendiğini söyledi. 

Küçükçapraz, Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından 2019 yılında “Yetenek Her Yerde” teması ile genç yetenekleri bir araya getirmek amacıyla başlatılan bölgesel kariyer fuarlarının detaylarını katılımcılarla paylaştı.

SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu ise fuara ilişkin beklentiler ve fuarın öğrencilere kazandıracakları hakkında bilgilendirmede bulundu. Toplantının ikinci oturumunda fuarın içeriği hakkında bilgi alışverişinde bulunularak, ortak hareket etme konusunda fikir birliğine varıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.