Kanserle Mücadele Eden Kahramanlarımızın Yanındayız

Kanserle Mücadele Eden Kahramanlarımızın Yanındayız

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2019 13:11
Kanserle Mücadele Eden Kahramanlarımızın Yanındayız

1-7 Nisan Kanser Haftası Etkinlikleri kapsamında Isparta Şehir Hastanesi kemoterapi ünitesinde farkındalık programı düzenlendi.

Programa Başhekim F. Ruşen Keskin, Hastane Yönetimi, Isparta KANSEV (Kanser Hastaları Yardımlaşma Derneği) yönetimi, üyeleri, kanser teşhisi almış ve hastanede tedavileri devam eden hastalar ve davetliler katıldı.

Program öncesi kanser tedavileri hastanede devam eden hastalarla sohbet eden başhekim hastaların memnuniyetlerini ve önerilerini dinleyerek Isparta Şehir Hastanesi’nin kanser teşhis ve tedavi süreçlerinde hastaların her zaman yanında olduğunu ve olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Programın açılış konuşmalarını yapan Başhekim Yardımcısı Uz. DR. Arzu TığlI; “Sağlığımızın baş tehlikesi olan ve tamamen önüne geçebilmek adına henüz bir yöntem keşfedilemeyen kanser, ölümcül bir hastalık niteliği taşıyor. Ciddi sonuçların oluşumuna zemin hazırlayan kansere karşı farkındalık oluşturmak ve bilinçlendirmek için 1-7 Nisan tarihleri arasında kanser haftası düzenleniyor.

Kemoterapi ünitemizde bilindiği üzere kanser hastalarımızın teşhis ve tedavi süreçleri yürütülmektedir. Kemoterapi ünitemizde yürütülen medikal onkoloji alanında Medikal Onkoloğumuz Uz. Dr. Semih AKIN hastalarımızın teşhis ve medikal süreçlerini ünite ekibimizle devam ettirmektedir.

S.D.Ü (Süleyman Demirel Üniversitesi) Tıp Fakültesi ile hastanemiz arasında yapılan protokoller neticesinde Onkoloji Cerrahisi’nden Prof. Dr. Recep ÇETİN’in hastanemizde kanser cerrahisine başlamış, başarılı vakalara imza atmaktadır. Kanser ile Mücadele eden kişi, savaşın ortasında cenk eden kahramandır. Isparta Şehir Hastanesi siz kahramanlarımızın her zaman yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Tüm kanser hastalarımızın haftasını kutluyor , her birinin kanserle verdikleri savaştan galip çıkmalarını temenni ediyor, sağlıklı günlere kavuşmalarını diliyorum.” diye konuştu.

KANSEV (Kanser Hastaları Yardımlaşma Derneği) başkanı Cemaliye Bardakçı yaptığı konuşmada dernek olarak yaptıkları çalışmaları anlatarak Isparta Şehir Hastanesinin çalışmalarından ve kanser hastalarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

KANSEV derneği tarafından Meme kanseri Cerrahisi geçiren hastalara farkındalık bilekliklerinin dağıtıldığı program pasta kesimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.