Kanunsuz Bir Şey Yok!

Kanunsuz Bir Şey Yok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2019 12:00
Kanunsuz Bir Şey Yok!

Hızırbey Mahallesi muhtarlık seçimlerinde yaşanan usulsüzlük iddialarına muhtar Zeynep Yiğit cevap verdi.

Ajans32 muhabirine konuşan Yiğit, “seçimler mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Rakip arkadaşlarımızın iddia ettiği gibi herhangi bir usulsüzlük söz konusu bile değil ve olamaz. Seçim kurulu yetkilileri ile konuyu müzakere ettik. Bizim pusulamızla ilgili iddialar seçim kurulu tarafından da değerlendirilerek herhangi bir usulsüzlük olmadığı ortaya çıkmıştır.
Hakkımda karalama kampanyası başlatılmıştır. Ben yasal olmayan bir iş yapmadım. Muhtarlık listesinde aza sayısı 8 kişiyi geçmediği sürece isimler değişik yazılabilir. Seçmenler istediği aza listesini zarfa koyabilir. Burada önemli olan başta muhtar ismidir. Aza isimlerinin hangisinin isim sayısı fazla ise sırası ile 1-2-3-4-5-6-7-8 diye sıralanır. Diğer arkadaşlar bunu bilmedikleri için itiraz da bulunmuşlar. Benim en yakın rakibime 1023 fark var. Bunlar hazımsızlıktır. Mahallenin tercihine itirazdır. Artık seçimler bitmiştir. Gün Hızırbey Mahallesi için birlik olma günüdür. Gün hizmet günüdür. ” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum