Kara Havacılık Okulu Ne Zaman Taşınacak?

Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Genelkurmay Başkanlığı'nın, Ankara Etimesgut'taki Kara Havacılık Okulu'nu Isparta Süleyman Demirel Havalimanına Taşınması Amacıyla İhale Sürecini Başlattığını Bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2010 11:47
Kara Havacılık Okulu Ne Zaman Taşınacak?

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Genelkurmay Başkanlığı'nın, Ankara Etimesgut'taki Kara Havacılık Okulu'nu Isparta Süleyman Demirel Havalimanına taşınması amacıyla ihale sürecini başlattığını bildirdi.

ITSO Başkanı Kaçıkoç yaptığı açıklamada, Isparta'ya kurulacak Kara Havacılık Okulu'nun bina ve tesislerinin yapım işinin ihalesinin 21 Ocak 2011'de yapılacağını açıkladı. İhale ilanının Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yayınlandığını kaydeden Kaçıkoç, 'Isparta Kara Hava Okulu İskan Tesisleri İnşaatı İhalesi' 21 Ocakta Ankara'da yapılacak. Isparta'yı hava üssü haline getirecek bu büyük proje kapsamında 3 pistin yanı sıra hangarların da yapımı planlanıyor. İdari binalar da havalimanı içerisinde inşa edilecek' dedi.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun tüm yapılarını ilgilendiren bu büyük ihale için Genelkurmay Başkanlığı'nın yapı sektörü temsilcilerine davette bulunduğunu ifade eden Kaçıkoç, ihaleye Ispartalı müteahhitlerin de katılmalarını önerdi.

Kara Havacılık Okulu'nun Isparta'nın kalkınması bakımından büyük önem arz ettiğini vurgulayan Kaçıkoç, 'Genelkurmay Başkanlığı'nın Etimesgut'taki Kara Havacılık Okulu'nu Isparta'ya taşıması büyük bir olaydır. Isparta bunun değerini çok iyi bilmelidir. Isparta adına, halkı ve sanayicisi adına çok mutluyuz. İnşallah kısa sürede tamamlanır ve hizmete açılır' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum